Beylikbağı Ortaokulu

Vizyon: Milli kültürlerle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: MİSYONUMUZ 1- Beylikbağı İlkokulu çalışanlarıyla birlikte öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. 2- Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. 3- Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. 4- Çevremizdeki ailelere de eğitim vermek için varız. 5- Geleceğimize en kaliteli insanları yetiştirmek için varız.

Başarılar: Okulumuz ilk defa 1973 yılında mahalle halkı tarafından 2 derslikli bir bina olarak eğitime başlamıştır. Bölgenin en eski okulu durumundadır. 1978 yılına kadar bu binada eğitim yapılmıştır. Mahallenin sürekli göç alması nüfus artışına karşın mevcut binanın yetersiz oluşundan 1978 yılında bakanlık tarafından 2876 metrekare arsa üzerine 310 metre alana sahip 2 katlı 5 derslikli bina inşa edilerek eğitim öğretime devam edilmiş olup zaman zaman bina içerisinde tadilatlar yapılarak 7 dersliğe dönüştürülmüştür. 1998 - 1999 eğitim öğretim yılı içerisinde ilköğretim müfredatına geçildiğinden binanın yetersiz kalmasından dolayı 1999 - 2000 öğretim yılı içerisinde okul bahçesine 2 derslikli bir prefabrik bina yapılmıştır. Okulumuz 2010 yılında tamamen yıkılmış ve İl Özel İdare tarafından yenisi 24 derslikli olarak yapılmıştır. Bu süreçte okulun ismi Beylikdağı iken Beylikbağı olarak değiştirilmiştir. Böylece mahallenin ismi ile uyumlu hale gelmiştir.

Saatler: 07.20 - 13.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02627441918

WEB - https://beylikbagiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Beylikbağı Mah. 305 Sk. No.5 Gebze/KOCAELİ

Adres - Beylikbağı Mah. 305 Sk. No.5 Gebze/KOCAELİ

Ulaşım İlçe Merkezine 10 dk aralıkla toplu taşıma mevcuttur. Okulumuz Gebze Harem Dolmuşlarının güzergahına yakındır. Marmaray Osmangazi istasyonuna 15 dk yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 5 km. İl merkezine 50 km.